Milano Tailoring

Unieke kostuums op maat

Ontdek
04
05

Milano Tailoring

Op maat van elke man

Bij Milano laten we ruimte voor de man en het moment achter de outfit. Wij geloven dat een goed pak past bij wie je bent. Over je maten hoef je je geen zorgen te maken: bij Milano vind je gegarandeerd jouw pasvorm tussen XS en 6XL.

We beginnen graag bij jou: we stellen vragen en luisteren om samen de juiste keuzes te maken. Waarin voel jij je goed? Welke stof, kleur of knoop is voor jou gemaakt?

Liever een kostuum rechtstreeks uit het rek?

In alle rust & stijl

Je persoonlijke tailor verwelkomt je graag in alle rust en klasse. Onder het genot van een glas wijn maakt hij kennis met jou en je vrienden. Hij adviseert je in je keuzes die je pak perfect passend te maken bij wie je bent en waarvoor het dient, zoals een toekomstig trouwkostuum of bedrijfsuniform op maat.

Op maat van elk moment

Een persoonlijk pak vraagt tijd en aandacht. Daarom werken we enkel op afspraak. Kies zelf wanneer je je laat kleden voor het volgend belangrijk moment in je leven. Onze tailors verwelkomen je ook graag na de uren, op een moment dat voor jou past.

Wil jij ook een kostuum op maat? Maak een afspraak

Bel ons op +32 89 41 44 59 of laat je gegevens achter en je persoonlijke tailor neemt binnenkort contact met je op.

Klaar voor de grote dag

Bij Milano Tailoring vind je kostuums op maat van elke man. Bruidegom Erik ontwierp samen met onze tailor zijn persoonlijk pak. Zijn ervaring ontdek je hier.