Over Milano

Milano kleedt mannen met trots

Milano Bilzen helpt mannen in de zoektocht naar de juiste outfit. Want stijl is persoonlijk: voor elke man en elk moment anders.

Welkom in de wereld van Milano

Twee Bilzense boetieks, een eigen atelier en een tailoring à la carte, dat is de wereld van Milano. Vier locaties, vier ervaringen, net omdat we geloven dat er achter elke gelegenheid de perfecte outfit zit.

We weten dat die juiste outfit helpt om de beste versie van jezelf te zijn. Want mannen die er goed uitzien, kunnen alles aan.

Bemand met talent & fierheid

We verwelkomen je met een glimlach in onze boetieks, het atelier of de tailoring à la carte. Eerst stellen we vragen en luisteren we. En dan helpen we kiezen.

Onze stylisten doen hun werk met passie en perfectionisme. Want Milano kleedt mannen met trots. En daar zijn we best fier op.

Zaakvoerder Kurt
"We kleden elke man tot een persoonlijkheid"

Uitgerust met internationale merken

Om dit goed te doen, werken we met een arsenaal aan internationale en Belgische topmerken en -designers. Van elk merk hebben we een fors assortiment in maten & stijlen. Van XS tot 6XL, van casual tot chique. Een even groot aanbod aan accessoires helpt je om je outfit helemaal af te toppen.

De wereld van Milano

Twee boetieks, een tailoring à la carte en een eigen atelier, dat is de wereld van Milano die de goedgeklede man keuze geeft. Ontdek ze allemaal.