Story

Klaar voor de grote dag

Onze specialisten bij de Milano Tailoring hebben al heel wat bruidegoms begeleid in hun zoektocht naar het juiste pak. Het verhaal van bruidegom Erik lees je hier.

Over Erik

Erik Swinnen runt een thermen. Uitzweten doet hij dagelijks in de sauna, maar vermijdt hij liever in een kostuum. De meeste pakken die hij eerder droeg, waren oncomfortabel en stijfjes.

Voor zijn grote dag zocht hij daarom voor het eerst een pak op maat. Als geboren en getogen Bilzenaar kwam hij bij de Milano Tailoring terecht, waar hij een afspraak maakte met stylist Kurt.

De uitdaging

“Maak me een pak waarin ik goed kan dansen”

Erik trommelde zijn getuigen op voor een avondje bij Milano Tailoring. Specialist Kurt verwelkomt de heren met een glaasje wijn.

Na een eerste kennismaking haalt Kurt enkele stoffen boven: stofjes die flexibel en comfortabel zijn, net zoals Erik vroeg. Als de juiste stof, kleur en fit gekozen zijn, gaat de afspraak over naar het passen.

Na een paar pakken lijkt het alsof Erik zijn model gevonden heeft: hij gaat voor een tweedelig pak, een donkerblauw model dat mooi aansluit bij zijn herfstfeest.

Als de afspraak er bijna opzit, sluit Kurt af met het opmeten van de precieze maten en wordt er geklonken op de keuze.

Advies van stylist Kurt

"De stof is cruciaal voor een luchtig pak. Dankzij de materiaalkeuze is Erik's kostuum lekker licht."

Finale fitting

Eric's ideale pak wordt nu op maat voor hem gemaakt. 6 Weken later wordt de toekomstige bruidegom verwacht voor de laatste passessie.

Om de outfit te vervolledigen, haalt Kurt een stropdas boven die past bij de stijl die Erik voor ogen had. Die allesbepalende details maken Erik's visie compleet.